e
Banner

Etiketler: çetin nuhoğlu



Tırsan’da tüm yollar yeşile çıkıyor



Tasarruf ve verimliliği tüm operasyonel süreçlerine ve ürünlerine yansıtan Tırsan, daha hafif ve daha az yakıt tüketen ‘yeşil’ ürünleri ile sektörüne öncülük ediyor. Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, yoğun rekabetin yaşandığı taşımacılık sektöründe nakliyecilere avantaj sağlayacak araçlar üreterek sektöre destek olmaya devam edeceklerini söylüyor.

 




Tırsan 35. yıla yeni yatırımlar ve büyük hedeflerle girdi



1977 yılından bu yana nakliye çözümleri ile hizmet ettiği karayolu taşımacılığı sektörünün gelişmesiyle birlikte büyüyen Tırsan, 35. yılına güçlü bir başlangıç yaptı.





ER-BİL, 100’er adet Daf Tır çekici ve treyler aldı



ER-BİL Uluslararası Transport 100 adet DAF XF105.460 ve 100 adet TIRSAN Mega Şasili Maksima Semi-Treyler siparişinin 60’ar adetlik kısmını teslim aldı

 




Türkiye Ulaştırma ve Lojistik Meclisi toplandı



TOBB Türkiye Ulaştırma ve Lojistik Meclisi Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Başkan Yardımcısı Arif Badur, Bloomberg HT kanalında Prof. Dr. Kerem Alkin ve Ali Çağatay moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Sektör Meclisleri” programında ulaştırma ve lojistik sektörüne dair değerlendirmelerde bulundu.

 




Türk TIR’ları Avrupa kapılarında engelleniyor



Türk TIR'ları Avrupa kapılarında tarife dışı engellerle karşılaşınca, yabancı plakalı TIR'ların pazar payı dokuz yılda yüzde 10'dan yüzde 44'e çıktı.





Eski başkan Nuhoğlu; UND'yi topa tuttu


Yayın: 19-11-2012
Kategori: Denizyolu

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) önceki başkanlarından Ömer Çetin Nuhoğlu, UND’yi topa tuttu.





U.N. Ro-Ro’ya tazminat davası açmada geri adım atmadık



Düzenlediği basın toplantısıyla UND Yönetimi’ne yönelik son dönemdeki eleştirilere cevap veren UND Başkanı Ruhi Engin Özmen, U.N. Ro-Ro’ya dava açma haklarını saklı tuttuklarını söyledi. “70 milyon TL’lik tazminat davası açabileceğimizi söyleyenler var” diyen Özmen, davayla ilgili son sözün 19 Ocak’ta düzenlenecek Genel Kurul’da söyleneceğini açıkladı.





Çetin Nuhoğlu'ndan UND Başkanı'na sert yanıt


Yayın: 23-11-2012
Kategori: Lojistik

Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, UND Başkanı Ruhi Engin Özmen’in basın toplantısında kendisine yönelik eleştirilerine bir basın açıklaması ile sert yanıt verdi. İşte Nuhoğlu’nun açıklaması:





Çetin Nuhoğlu nakliyecilerle buluşuyor!


Yayın: 10-12-2012
Kategori: Lojistik

UND Yönetim Kurulu ve İstişare Kurulu Eski Başkanı Çetin Nuhoğlu uluslararası nakliyecilerle buluşmak için bölgesel ziyaretlere başladı. İlk durağı Bolu olan Nuhoğlu, basın aracılığıyla bu gezinin amacını şöyle ifade etti;





Çetin Nuhoğlu UND Başkanlığına resmen aday!


Yayın: 12-12-2012
Kategori: Lojistik

Uluslar arası Nakliyeciler Derneği UND yeni dönem kongreye hazırlanırken UND Başkanlığına aday olan Çetin Nuhoğlu Bolu'ya gelerek BTSO toplantı salonunda Bolu'daki uluslararası nakliyecilik yapan firma sahipleri ve temsilcileri ile buluştu.